Diensten

Of je nu een groot of klein bedrijf bent, wij helpen je graag op passende wijze met het creatieve branding proces. Voor starters begint dit met het ontwerpen van een sprekende huisstijl. Ondernemingen die al wat langer meedraaien, ondersteunen we op het gebied van social media en content marketing. Voor grote bedrijven die gericht een (nieuw) product willen promoten, verzorgen we effectieve sampling campagnes.

Huisstijl

Met een huisstijl kan je merk naar buiten worden gecommuniceerd. Hiermee straal je een bepaald beeld uit. Dit beeld dient nauwkeurig afgestemd te worden op je missie, visie en verdere karakteristieken. Het is dus erg belangrijk om goed over een huisstijl na te denken. Wil je dit aan ons overlaten, bekijk dan onze huisstijl pagina waarop je een voordelig, maar zeer compleet totaalpakket aantreft.

Social media en content marketing

Het is erg belangrijk om ook online een merk op te bouwen. Social media en content marketing zijn hiervoor ideaal. Welke social media kanalen zijn voor jou het meest geschikt? Wat moet je online delen? Welke tone of voice kun je daarbij het beste aanhouden? Wij adviseren je graag en nemen je alles uit handen wanneer je een social media en content marketing abonnement afsluit.

Sampling

Een (nieuw) product aan de man brengen, is niet eenvoudig. Toch kan een sampling campagne je hiermee goed helpen. Het is echter wel belangrijk om zo’n campagne goed te targeten. Je wilt immers de juiste doelgroep bereiken en niet onnodig samples weggeven. Wij hebben een manier bedacht om voordelig en strikt getarget samples te verspreiden. Lees hierover op de sampling pagina.