Met een huisstijl kan je merk naar buiten worden gecommuniceerd. Hiermee straal je een bepaald beeld uit. Dit beeld dient nauwkeurig afgestemd te worden op je missie, visie en verdere karakteristieken. Het is dus erg belangrijk om goed over een huisstijl na te denken.

Een goede huisstijl bestaat uit een stralend logo, elegant briefpapier en een knallend visitekaartje. Wil je nog meer van onze creativiteit inzetten? Dan bedenken we optioneel en zonder meerprijs een product- of bedrijfsnaam en slogan. Dit alles wordt bij Brandding in een all-in totaalpakket aangeboden. Hierdoor staat de prijs vast en is het gehele proces, inclusief de uiteindelijke oplevering, volledig transparant. Je weet van tevoren dus wat je kunt verwachten.

Onderdelen van een pakkende huisstijl bij Brandding

 • Logo design
  Laat je stakeholders in één oogopslag zien wat je als bedrijf wilt uitstralen, waar je voor staat en wat je doet. De goede combinatie van tekst, kleur en design zorgt er tevens voor dat mensen je merk onthouden.
 • Visitekaartje
  Laat een goede eerste indruk achter bij nieuwe klanten, potentiële investeerders of andere contacten door ze na kennismaking een professioneel visitekaartje te geven. Op deze manier communiceer je je huisstijl en laat je je adres- en contactgegevens op een creatieve manier achter bij je connecties.
 • Briefpapier
  Verstuur documenten als een offerte of factuur altijd in een duidelijke opmaak die naadloos aansluit op je huisstijl. Gepersonaliseerd briefpapier zorgt immers voor een professionele uitstraling die door je klanten zal worden gewaardeerd.
 • Product- of bedrijfsnaam
  Twijfel je over de positionering van je product of dienst op de markt? Overweeg je een marketingcampagne en wil je daar het maximale uit halen? Het begint altijd met een goede naam. Wij brainstormen dan ook graag over een pakkende product- of bedrijfsnaam. Aanvullend adviseren we je geheel gratis over de eventuele online en offline mogelijkheden.
 • Slogan
  Een korte, memorabele slagzin die je bedrijf, product of dienst beknopt omschrijft, kan zeker een toevoeging zijn aan je product- of bedrijfsnaam. Een goede slogan zet de lezer aan het denken. Dit komt voort uit een goede balans tussen humor, creatieve spelling en gevat woordgebruik.

Kosten huisstijl: een vaste lage totaalprijs

Aangezien we de bovenstaande onderdelen in een totaalpakket aanbieden, kan Brandding dit voor een zeer scherpe prijs verzorgen. Het totaalpakket wordt namelijk aangeboden voor slechts €299,- excl. btw.

Behoefte aan slechts één of meerdere onderdelen? Dat kan! Toon je interesse in een los onderdeel en wij maken binnen 48 uur een offerte voor je.