Je zoekt een manier om met je doelgroep in contact te komen? Je vraagt je af welk medium hier het meest geschikt voor is? Je maakt je zorgen om het aantal uren dat dit per week gaat kosten om alles draaiende te houden? Brandding heeft de social media en content marketing experts in huis die je graag vrijblijvend informeren en adviseren op dit gebied. We onderhouden dan ook graag je social media kanalen en blog, zodat jij ontzorgd bent en kunt doen waar jij goed in bent. We bespreken van tevoren wat je van ons kunt verwachten en hoeveel tijd we daar mee bezig zijn. Hierdoor heb je zelf grote invloed op de content, maar ben je er weinig tot geen tijd aan kwijt.

De diverse social media kanalen

Welk kanaal is geschikt om je doelgroep te bereiken? Facebook, Twitter, LinkedIn of een eigen blog, wat voegt nu echt iets toe aan je business? Elk medium heeft een eigen doelgroep. Het is dus noodzakelijk om je goed te laten adviseren over welk kanaal of welke kanalen het meest interessant zijn. Een ding is zeker: goede content vormt de basis voor ieder kanaal. Wij zorgen graag voor content waarmee je je onderscheidt op het gebied van relevantie, creativiteit en actualiteit.

Bloggen en content marketing, wat voegt het toe voor mijn bedrijf?

Marketing is een dynamisch veld en trends verschuiven momenteel snel van offline naar online. De verwachtingen zijn dat radio- en televisiecampagnes minder populair zullen worden en dat het internet zich nog verder en nog sneller uit zal gaan breiden. Een goede manier om hier in mee te gaan is bloggen. Bloggen komt er kort gezegd op neer dat bedrijven interessante en relevante artikelen publiceren op eigen of andere kanalen. Bloggen is onderdeel van een groter geheel, namelijk ‘content marketing’. Content marketing is momenteel een buzzwoord. Gestructureerd en kritisch omgaan met het creëren en verspreiden van content is een vak apart. Vanuit een kwalitatief goede blog kunnen de verschillende social media kanalen van het bedrijf bijvoorbeeld gevoed worden. Refereer naar quotes uit het blogartikel via Twitter, benadruk highlights op Facebook of publiceer je content op LinkedIn. Er zijn tal van mogelijkheden die elkaar over en weer voeden.

Het kostenplaatje: meer kanalen = meer voordeel

Brandding maakt het nu mogelijk om tegen een vaste, lage maandprijs actief te worden op één of meerdere kanalen. Je hebt de keuze uit Twitter, Facebook, LinkedIn en blogging. De onderstaande afbeelding laat de bijbehorende kosten zien. Hoe meer kanalen je kiest, hoe lager de kosten voor een extra kanaal. Wanneer we bijvoorbeeld al actief zijn op Facebook en je daarnaast ook met Twitter aan de slag wilt, dan betaal je voor dat tweede kanaal slechts 80 euro i.p.v. 99 euro excl. btw per maand. Bij het toevoegen van een vierde kanaal bedragen de extra kosten per maand zelfs maar 50 euro excl. btw!

Social Media Abonnement